2- daags fietsarrangement

Van Hotel Montfoort!

Contact opnemen

Fietsarrangement

Ontdek het Groene Hart

Het Groene Hart ontdekken op de fiets? Tijdens de fietstocht ontdekt u o.a. Oudewater, Haastrecht, Gouda, Utrecht of IJsselstein.

Na het fietsen genieten van een heerlijk glas wijn in onze hotelbar of in de heerlijke tuin van Hotel Montfoort, na een intensieve dag heerlijk dineren bij het Oude Stadhuis dat maakt het helemaal af.

Het arrangement:

  • Ontvangst vanaf 11.00 uur met een heerlijke kop koffie en lekkers
  • 1 overnachting in een comfortkamer
  • Diner 2 personen (excl. drankjes)
  • 1x ambachtelijk ontbijtbuffet
  • 1 dag fietshuur e-bike met fietsroute

De kosten van dit arrangement zijn € 132,50 per persoon. (op basis van 2 personen op een kamer) Eenpersoonstoeslag €35,00.

Dit arrangement kunt u alleen rechtstreeks reserveren via 0348- 470040 of per email info@hotelmontfoort.nl

Stuur email

Culinaire arrangementen

Een onbezorgde avond en nacht genieten van heerlijke dineren en overnachten bij diverse TOP restaurants, dit kan bij Hotel Montfoort. Met taxi service naar het restaurant zijn deze arrangementen zeker uniek!

Lees verder...

Fietsarrangement

Montfoort en zijn groene hart omgeving leent zich perfect voor mooie fietstochten. Onderweg bezoekt u o.a. Oudewater, Haastrecht, Gouda, Utrecht of IJselstein. Hotel Montfoort biedt hierbij een mooi arrangement waar u met een overnachting nog langer kan genieten.

Lees verder...

Seizoensarrangementen

Er even helemaal uit. Lekker niets doen en genieten van uw rust of juist actief de omgeving verkennen. Wat u ook voor ogen hebt met uw verblijf in het pittoreske Montfoort, wij hebben alvast arrangementen voor u samengesteld.

Lees verder...

Bruidsarrangementen

Of u nu op zoek bent naar een romantische overnachting voor uw huwelijksnacht of een locatie zoekt waar u met al uw dierbaren kan blijven voernachten? Wij zorgen voor een passend arrangement! perfect geschikt om uw mooie dag af te sluiten en uw getrouwde leven te beginnen.

Lees verder...